sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Travis Barker - Poate un Get Unele Drummer

Premiera Travis Barker - Poate un Get Unele Drummer
Înainte de revenire ", albumul 182 a" Blink - trupa primul munca de studio, deoarece s-au dus în "pauză nedeterminată" în 2003 - vede lumina zilei in aceasta vara viitoare, membru Travis Barke va lansa pe 15 martie debut record solo "Dă-Drummer Unele "prin Interscope. Albumul de plumb unică va fi star-împânzit " Poate o Drummer Get Unele? " (Feat. Lil Wayne, The Game, Rick Ross & Swizz Beatz), care a lovit recent net

Priest


Într-o lume distrusă de secole de război violente între om şi vampir, un preot razboinic se intoarce impotriva bisericii în scopul de a salva răpit nepoata sa dintr-o bandă de vampiri criminal." Deci, smething despre vampiri şi ... m-ai pierdut. Deşi, ar putea fi bun, deoarece acest tip de fapt Preot ucide vampiri.

Paul Morrell feat. Mutya Buena – Give Me Love

Paul Morrell feat. Mutya Buena – Give Me Love Noul videoclip
Dă-mi Dragostea este noul brand unic de la creşterea rapidă Marea Britanie DJ si producator, Paul Morrell featuring talentul vocal inconfundabil de artist genial Marea Britanie solo de sex feminin şi fostul membru fondator Sugababes, Mutya Buena.

Spectacol de lesbine la un liceu din Capitală se sărută în timpul orei, de faţă cu profesoara

Spectacol de lesbine la un liceu din Capitală se sărută în timpul orei, de faţă cu profesoara vezi video

3OH!3 - Touchin' On My

Premiera 3OH!3 - Touchin' On My
Hop duo! 3OH Electro 3 au avut premiera recent videoclipul pentru " Touchin "On My ", al treilea single oficial luate de la studio ultimele lor LP" Streets of Gold "(Photo Finish Records / Atlantic) - Squire-produs song Matt a fost lansat ca un download digital mai 2010 (înainte de a ajunge in magazine album) în Statele Unite ceea ce face vârf la # 49 pe Billboard's Hot 100 Chart, apoi înapoi. "Touchin" On My ", devine acum oficial un singur tratament, şi va merge pentru radio din SUA adaugă în următoarele săptămâni.

Panic! at the Disco - The Ballad Of Mona Lisa

Premiera Versiunea completă a Panic! la Disco noul single " The Ballad Of Mona Lisa "a aparut momente online în urmă, la doar câteva zile după eliberarea unui-sec fragment de 30 - tăiate rock ritm rapid va servi ca primul single de panică a viitoarei treilea album,"Vices and Virtues" , care este în afara scadentă la 29 martie. Acest CD va fi primul activitatea lor în trei ani, şi grupul de debut al lui ca un duo, acum a făcut numai din Brendon Urie si Spencer Smith. Înapoi în vara anului 2010, Ryan Ross (chitara) si Jon Walker (chitară bas), au anuntat plecarea Panic! la Disco. Noua melodie sună foarte frumos! Videoclipul a fost filmat recent, in regia lui Shane Drake, şi este de aşteptat să premiera în luna februarie. Bucuraţi-vă!

Timbaland – Round Da Way Tim

Timbaland – Round Da Way Tim Videoclip nou
Round Da Way Tim "este al doilea single de promovare

Impact vs. Moving Elements - Today

Impact vs. Moving Elements - Today
Videoclip nou
Regizat de catre Matei Mocanu, videoclipul porneste de la ideea unei banale petreceri , ajungand ca pe parcurs sa surprinda tipologia fiecaruia dintre invitati.

ROA (Rise Of Artificial) - We Like It

ROA (Rise Of Artificial) - We Like It Videoclip nou
Rise Of artificiala este un proiect muzical înfiinţat în toamna anului 2010, de către doi dintre producătorii cele mai prestigioase muzicii electronice din România, Bogdan Popoiag (UNU ') si Cezar Stanciulescu (Junkyard).

Premiera radio a proiectului a avut loc pe data de 10 noiembrie, prin lansarea primului single intitulat''''Ne loc -''Ne place aceasta'', care a fost prezentată pentru prima dată la Radio Guerilla.

Tranda feat. Kamili – Bulevard

Tranda feat. Kamili – Bulevard piesa nou
Text: Tranda
Instrumental: Tranda & Protone
Compozitii aditionale : Grasu XXL / Vlad (Agresiv)

Inregistrare & mix: Grasu XXL la OkapiSound Studio
Master: Grasu XXL

Adrianne - As one

Adrianne - As one videoclip nou
Daca vi se pare ne cunoscuta Adrianne atunci va reimprospatez putin memorie a aparut in BUG Mafia Viata noastra si Pantelimonu' Petrece

Snatt & Vix feat. Alexandra Badoi – Cold Shower

Snatt & Vix feat. Alexandra Badoi – Cold Shower
Cea mai noua piesa Cold Shower la aceasta piesa au colaborat Snatt, Vix, Alexandra Badoi
Versurile  Adrian Rusu

Lorana – Keep Dreaming

Noul singal de la Lorana melodia are numele Keep Dreaming
Biografia Lorana
Nascuta in 1990 in Timisoara, beneficiaza de avantajul de a fi crescut intr-un oras multicultural cu un mediu artistic fertil. Totusi LORANA mai intai nu s-a apucat de muzica ci de sport. „S-a jucat“ cu mingea sase ani la echipa de volei reprezentativa a Timisoarei.

Posesoare de talent muzical nativ autentic, feeling, timbru vocal placut si recognoscibil, era doar o chestiune de timp pana avea sa fie remarcata, Recunoasterea acestor calitaţi a venit la timpul potrivit chiar si din partea celebrului HADDAWAY, alaturi de care a avut ocazia sa cante cateva versuri intr-unul din concertele live ale acestuia.
In prezent LORANA este preocupata de lingvistica si literatura universala – studiaza la Facultatea de Litere a Universitaţii de Vest dinTimisoara – ceea ce face din ea, atunci cand este cazul, un partener de conversaţie extrem de elegant si dezirabil. Si nu in ultimul rand, LORANA este pasionata de… teaching! ea ocupandu-se de mai mulţi copii pe care ii invaţa limba engleza.

Concert Directia 5 - Valentine's Day

Pe 14 februarie de valentine's day directia 5 va sustine un concert la sala palatului la orele 19,30
Trupa de suflet a muzicii romanesti – Directia 5 – dedica un concert extraordinar tuturor indragostitilor cu ocazia Valentine’s Day. Asadar, pe 14 februarie, la Sala Palatului, Directia 5 va interpreta cele mai romantice cantece scrise pe parcursul celor 20 ani de cariera, intr-o emotionanta atmosfera special creata pentru aceasta ocazie..