marți, 1 februarie 2011

Adrian Sina feat Beverlei Brown – I Can’t Live Without You

Adrian Sina feat Beverlei Brown – I Can’t Live Without You
Adrian Sina in colaborare cu Beverlei Brown au lansat noul videoclip I Can’t Live Without You


Biografie Adrian Sina


a început cariera la vârsta de 16 ani ca DJ Club. La vârsta de 18 ani, el avea deja propriul show radio. Următorul pas în cariera sa a fost producătoare de melodii care au fost nucleul primul album Akcent, o trupa celebra român că a fost un membru de atunci.

În 2002, Adrian a colaborat cu Marius Moga, iar rezultatul, Akcent "In culori" a fost mai bine vandut album al anului în România. Albumul a fost Gold şi Platinum şi a fost revelaţia scenei de dans local, începând cu o tendinţă adevărat internaţional. Patru ani mai tarziu, Adrian a avut cel mai mare succes graficul la curent cu compoziţia sa, "Jokero". Melodia a devenit un hit în multe ţări europene.


Urmând această linie de succes, în 2008, el a deschis propriul studio de înregistrare sau, SISTERHOODLIVE Records, compunerea şi producerea album Akcent lui "Fara Lacrimi" ("Nu lacrimi"). Albumul a devenit un hit instant, în multe teritorii cu single "Stay With Me", cum ar fi, "Love stoned", "Lover's Cry", "pasiunea mea" şi "Ăsta e numele meu".

În 2009, Adrian ia cariera sa un pas mai departe cu doua proiecte noi - Roller Sis şi Vivien O'Hara. Ele sunt atât succese internaţionale.

2010 a adus un nou hit Sina, de data aceasta o colaborare cu Andreea Banica. "Love in Brasil" este unul dintre single preferate ale Balcanilor. Acest lucru a fost, de asemenea, anul în care Adrian a deveni un artist complet, prima lansare proiectul sau solo. Albumul sau va include mai multe colaborari si are un prolog foarte tentante, single-ul "Hold On"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu