sâmbătă, 22 ianuarie 2011

ROA (Rise Of Artificial) - We Like It

ROA (Rise Of Artificial) - We Like It Videoclip nou
Rise Of artificiala este un proiect muzical înfiinţat în toamna anului 2010, de către doi dintre producătorii cele mai prestigioase muzicii electronice din România, Bogdan Popoiag (UNU ') si Cezar Stanciulescu (Junkyard).

Premiera radio a proiectului a avut loc pe data de 10 noiembrie, prin lansarea primului single intitulat''''Ne loc -''Ne place aceasta'', care a fost prezentată pentru prima dată la Radio Guerilla.


În acest moment, cei doi producători pregătesc un repertoriu de aproximativ 15 piese, care vor fi incluse pe materialul audio de mai jos. Discografia Acelaşi lucru se va include, de asemenea, piese semnate anterior de către Junkyard, piese care au fost pe "Arpegaut" albumul şi prin prezenta reinterpretate într-un mod caracteristic ROA.

Compoziţiile sunt atât comune şi separate, in functie de inspiratie. Bogdan este, de asemenea, director al video create pentru pista intitulat''Ne place''şi el va contribui, de asemenea, la partea vizuala a proiectului, în timp ce Cezar va efectua voce primar.

În ianuarie 2011, trupa intenţionează să includă mai multe doi membri, responsabili pentru elemente electronice de sunete de chitară şi tobe live. Voce, sintetizatoare, tobe acustice şi chitara electrica va contribui, prin urmare, ca elemente semnătură la concerte 100% live care vor urma. Până la orice schimbări ulterioare, proiectul ROA efectuează cu doi membri, după cum Gigs DJ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu