sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Lorana – Keep Dreaming

Noul singal de la Lorana melodia are numele Keep Dreaming
Biografia Lorana
Nascuta in 1990 in Timisoara, beneficiaza de avantajul de a fi crescut intr-un oras multicultural cu un mediu artistic fertil. Totusi LORANA mai intai nu s-a apucat de muzica ci de sport. „S-a jucat“ cu mingea sase ani la echipa de volei reprezentativa a Timisoarei.

Posesoare de talent muzical nativ autentic, feeling, timbru vocal placut si recognoscibil, era doar o chestiune de timp pana avea sa fie remarcata, Recunoasterea acestor calitaţi a venit la timpul potrivit chiar si din partea celebrului HADDAWAY, alaturi de care a avut ocazia sa cante cateva versuri intr-unul din concertele live ale acestuia.
In prezent LORANA este preocupata de lingvistica si literatura universala – studiaza la Facultatea de Litere a Universitaţii de Vest dinTimisoara – ceea ce face din ea, atunci cand este cazul, un partener de conversaţie extrem de elegant si dezirabil. Si nu in ultimul rand, LORANA este pasionata de… teaching! ea ocupandu-se de mai mulţi copii pe care ii invaţa limba engleza.

Single-ul „Keep Dreaming“a fost inregistrat in aceasta iarna in studioul producatorului RYAN SEFF. Piesa este compusa si orchestrata de RYAN SEFF, iar mixul si masterul sunt realizate tot de catre acesta in colaborare cu GEORGE HORA.
LORANA si RYAN SEFF sunt in studio si lucreaza la al doilea single, ce va fi pus in curand la dispoziţia publicului. Pana atunci Keep Dreaming!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu