marți, 25 ianuarie 2011

Andreea Balan - Crazy about you

Andreea Balan - Crazy about you
Dupa ce Trippin' a fost una dintre cele mai ascultate piesa din vara care a trecut, Andreea Balan revine cu un nou single. Piesa se numeste Crazy About You si a fost compusa si produsa de Keo, Louie Grants & Sunrise Inc.

Crazy About You precedeaza albumul pe care Andreea il va lansa anul viitor. Acesta va include atat piesele lansate in ultimul timp (God, Snow si Trippin') dar si multe alte melodii noi la care artista lucreaza in prezent.

Despre Crazy About You, Andreea a declarat ca "Este o melodie vesela, de dragoste care sper sa intre repede in sufletele oamenilor. E o piesa lirica pe beat-uri fresh in care ma regasesc."

Pentru promovarea acestui single, Andreea s-a reinventat intr-o sedinta foto ce a avut loc in Ordinary People. Stylingul a fost unul special deoarece artista a imbracat hainele unor designeri romani, alese cu grija de stilista Andreea Inankur. De poze s-a ocupat fotograful cu care Andreea colaboreaza de mai bine de un an, Edi Enache.


Andreea Balan este unul dintre putinii artisti care fac un adevarat spectacol atunci cand urca pe scena. Melodiile ritmate, stilurile de dans diferite si foarte multe costume sunt ingredientele unui show interactiv care nu lasa pe nimeni sa stea pe scaune. De aceea, in aceasta toamna, Andreea sustine din ce in ce mai multe concerte in cluburi, la balurile de boboci si petreceri private.
Biografia Andreea Balan
Nume: Andreea Georgiana Bǎlan
Data naşteri: 23.06.1984
Locul naşterii: Ploiesti
Gen muzical: pop, dance

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu